Piec konwekcyjny model H90 marki Hendi.
Bardzo dobre rozwiązanie dla mniejszych lokali gastronomicznych, lokali typu fast food
Idealne urządzenie do przygotowywania:
• zapiekanek
• pieczonych warzyw
• tatry i innych artykułów prosto z pieca
Sprawdzi się znakomicie w mniejszych piekarniach i sklepach,
które chcą poszerzyć swoją ofertę i zwiększyć asortyment na swoich stoiskach
o świeże i smaczne pieczywo, które przyciągnie uwagę klienta.
Niewielkie rozmiary, zasilanie na 230 V oraz ekonomiczne zużycie energii
elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie.
Urządzenie bardzo proste w obsłudze bez skomplikowanej instalacji.
Cechy produktu:
• wykonanie obudowy ze stali nierdzewnej, drzwi przeszklone podwójnie ( atermiczne )
• komora częściowo emaliowana + oświetlenie komory
• dwie grzałki
• dwa wentylatory wysokiej wydajności
• zakres temperatur: od 50°C do 300°C
• timer od 0 do 120 minut
• na 4 blachy 438×315 mm, odległość między prowadnicami 70 mm
• 4 blachy i chwytak w zestawie
• waga: 38 kg
Parametry techniczne:
sterowanie: wymiary w mm: pojemność komory : odległość pomiędzy prowadnicami: timer: moc (w): napięcie (v): waga w kg: Ilość wentylatorów: |
manualne 59,5 cm / 59, 5 cm / 57 cm (h) na 4 blachy 438x315 mm 7 cm od 0 do 120 minut 2670 230 38 2 |
---|
Poniżej przedstawiamy, krótki film odnośnie możliwości
pieca konwekcyjnego H90
• DARMOWY TRANSPORT NA TERENIE CAŁEJ POLSKI
• MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENOWYCH
• KALKULACJE / WYCENY