handlowy@gastrofrost.pl
Potrzebujesz pomocy lub chcesz złożyć zamówienie: 574 760 441, 56 300 02 16
Formularz zamówienia
Naciśnij na przycisk "Formularz zamówienia". Dzięki niemu można złożyć zamówienie bez konieczności zakładania konta. Po otrzymaniu zamówienia skontaktujemy się z Państwem w sprawie szczegółów zamówienia.
Negocjuj cenę
Naciśnij na przycisk "Negocjuj cenę" i skorzystaj z formularza umieszczonego obok. Przygotujemy dla Ciebie ofertę najszybciej jak to możliwe.
Strona główna » OFERTA DLA CUKIERNI » Syfony » Do sosów » Termoizolacyjne » Syfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 l
Syfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 lSyfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 lSyfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 lSyfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 l
Syfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 l
Syfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 l
Syfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 l
Syfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 l

Syfon iSi Thermo Whip PLUS 0,5 l

Stalgast

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 24,60 zł

Numer katalogowy: 500305

Gwarancja: 12 miesięcy

Cena brutto: 680,19 zł

Cena netto : 553,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka
Składam zamówienie na ten produkt

Sprawdź dostępność
Zamów przez telefon

  • Opis produktu
  • Do pobrania (3)
  • syfon do wytwarzania bitej śmietany, kremów oraz musów na ciepło lub zimno
  • urządzenie można podgrzewać w bemarze w temperaturze do 75°C
  • butelka wyposażona w podwójne izolowane ścianki
  • silikonowy pierścień chroniący przed wysoką temperaturą
  • silikonowa uszczelka odporna na wysoką temperaturę
  • łatwy do utrzymania w czystości
  • pasują naboje CREAM
  • 3 końcówki w standardzie
Parametry produktu

Mycie w zmywarce: tak

Pojemność - V: 0.5 l

Marka: Isi

Ile będą kosztować Twoje urządzania
Napisz do nas, za to nic nie płacisz
SZYBKA WYCENA
katalog cebea katalog cebea cukiernictwo rapa katalog cukiernictworapa katalog chłodnictwoKatalog IglooStalgast katalog 2017Stalgast meble 2017RedFox 216/2017katalogRMSoda+hendi_katalog soda+_katalogmaga_banerryling_katalog EGAZ
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu