Do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa na kebab, shoarmę, gyros itp. 2 ostrza ze stali nierdzewnej o średnicy ø100 mm: gładkie i ząbkowane.
Prędkość: 2600 obr./min, wydajność: do 60 kg/h Łatwa regulacja grubości krojenia w zakresie 0-8 mm Osłona ostrza ze stali AISI 304 zapewnia bezpieczeństwo w trakcie krojenia.
Uchwyt i obudowa silnika z antypoślizgowego tworzywa.
Zintegrowany z obudową włącznik ON/OFF Zabezpieczenie przed przeciążeniem z przyciskiem resetującym.
W zestawie ostrzałka do noża Waga: 1 kg.
Marka: HENDI
Długość przewodu: 2860
Wymagana instalacja przez elektryka: Nie
Breite (mm): 152
Napięcie: 230
Materialien: Stal nierdzewna
Wymagana instalacja przez hydraulika: Nie
Produktlinie: Kitchen Line
Höhe (mm): 182
Moc wejściowa: 80
Programowalny: Nie
Automatyczny start/stop: Nie
Zdejmowana dzieża: Nie