Naciśnij na przycisk "Formularz zamówienia". Dzięki niemu można złożyć zamówienie bez konieczności zakładania konta. Po otrzymaniu zamówienia skontaktujemy się z Państwem w sprawie szczegółów zamówienia.
urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi,
znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta,
obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej,
różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne),
podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto
nie zmienia swoich właściwości (powłoka zapobiegająca przywieraniu ciasta
do wałków),
regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm,
pedał elektryczny usprawniający pracę w standardzie
Parametry techniczne:
wymiary zewnętrzne: 585x435x715
ilość wałków: 2
kształt ciasta: prostokatny
waga ciasta: 220-900
średnica ciasta [mm]:260-400
moc [kW]:0,25
zasilanie [V]: 230
waga [kg]:45
Dlaczego warto wybrać wałkownicę do ciasta Resto Quality Sigma420RP Linia premium?:
wałkownica wyprodukowana we Włoszech
znacznie przyspiesza pracę związaną z rozwałkowaniem ciasta
prosta regulacja grubości ciasta
w standardowym wyposażeniu posiadają wzmocnione przekładnie w wałkach
wałki posiadają micro wypustki, dzięki którym można rozwałkowywać nawet ciasto marcepanowe