Naciśnij na przycisk "Formularz zamówienia". Dzięki niemu można złożyć zamówienie bez konieczności zakładania konta. Po otrzymaniu zamówienia skontaktujemy się z Państwem w sprawie szczegółów zamówienia.
urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, tortille etc.
wałki do ugniatania ciasta i lej wrzutowy ciasta z tworzywa sztucznego
obudowa wykonana ze stali AISI 304
regulacja grubości ciasta w zakresie 0 - 4 mm
wałki o długości 310 / 500 mm, ułożone równolegle
znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta
wzmocnione zębatki
obudowa w całości wykonana ze stali nierdzewnej
wałki wykonane z materiału, który nie przywiera do ciasta
cicha praca bez wibracji
podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się
łatwe użytkowanie i czyszczenie
niskie zużycie energii
różny kształt ciasta, zależny od przekręcenia ciasta pomiędzy wałkami
Parametry techniczne:
wymiary zewnętrzne [mm]: 610x480x750
ilość wałków: 2
maksymalna waga ciasta [g]: 700
średnica ciasta [mm]: 480
kształt ciasta: prostokątny
moc [kW]: 0,37
Zasilanie [V]: 230
Waga [kg]: 39
Dlaczego warto wybrać wałkownicę do ciasta SMR50?
Najlepszy stosunek jakości do ceny.
Znacznie przyspiesza pracę związaną z rozwałkowaniem ciasta.
Prosta regulacja grubości ciasta.
Wałki posiadają micro wypustki, dzięki którym można rozwałkowywać nawet ciasto marcepanowe.
Osłony są wyposażone w specjalne nakrętki ułatwiające demontaż osłon w celu konserwacji.
12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.