WILK DO MIĘSA TC22 Z SITKIEM 6 MM / Ma-Ga
• Wilk do mięsa TC22 z sitkiem 6mm
• przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach,
cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
• idealny do mielenia mięsa surowego
• gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
• bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
• elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów
sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
• możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
• łatwy w utrzymaniu czystości
• niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
• przeznaczony do pracy przerywanej, przy pełnym obciążeniu
• swoje zastosowanie znajdzie również wśród lokali gastronomicznych oraz kuchni
Film odnośnie pracy urządzenia.
Maga 2 w 1 Wilk i kotleciarka.